FRØRUP & TAARUP KIRKER
froerup_9.jpg
froerup_6.jpg
froerup_8.jpg
taarupkirke2.jpg
skib.jpg
taarup_10.jpg
doebefont.jpg
kirkegaard.jpg
taarup_6.jpg
taarup_4.jpg
taarup_5.jpg
froerup_13.jpg
froerup_5.jpg
froerup_1.jpg
kirkerum.jpg
taarup_7.jpg
froerup_2.jpg
froerup_4.jpg
klokke.jpg
trae.jpg
taarup_11.jpg
froerup_10.jpg
froerup_3.jpg
taarup_1.jpg
froerup_12.jpg
kirke.jpg
topimg.jpg
kirkegaard_hus.jpg
gravsteder.jpg
taarup_8.jpg
alter.jpg
taarup_3.jpg
taarup_2.jpg
froerup_14.jpg
froerup_7.jpg
taarup_12.jpg
kirkerum2.jpg
froerup_11.jpg
taarup_9.jpg

Navneændring

 

Ønsker du at ændre navn, er det muligt inden for navnelovens rammer. Læs mere på www.personregistrering.dk. Her finder du også blanketter til ansøgning om navneændring. Disse skal afleveres til kirkekontoret i dit bopælssogn. Er du født i Sønderjylland, skal blanketten dog sendes til den kommune, du er født i.

 

Der skal betales et gebyr på 490 kr. at få behandlet en ansøgning om navneændring. Gebyret skal være indbetalt, når ansøgningen indleveres. Indbetalingen kan ske på giro eller elektronisk via www.personregistrering.dk. Der kan IKKE betales via netbank. Husk at medbringe en kvittering for indbetalt gebyr sammen med ansøgningen, hvis beløbet er indbetalt på giro. Man får ikke gebyret retur, hvis navneændringen af lovmæssige grunde må afvises. Det er derfor en god idé at søge vejledning på kirkekontoret, før gebyret indbetales.

 

Navneændringer der foretages i forbindelse med en vielse er gebyrfri indtil 3 måneder efter vielsen, såfremt ægtefællerne opnår en form for navnefællesskab. Navneændringer for børn under 18 år, der følger forældrenes navneændring, er ligeledes gebyrfri.

Frørup og Taarup kirker
Uptime-IT ApS